На Рівненщині військових ремонтників після участі в АТО зустріли хлібом і сіллю

Posted: 28.08.2014 by rmclviv in ВАЖЛИВО!!!
Позначки:, , ,

На Рівненщину під час ротації особового складу повернулися близько п’ятнадцяти військовослужбовців ремонтної військової частини. Протягом визначеного періоду воїни-ремонтники забезпечували обслуговування озброєння і військової техніки в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни, а також супровід військових колон.

Заміну військовослужбовців в районах виконання завдань протягом трьох діб провів особисто командир частини підполковник Олександр С.

— Пишаюся своїми бойовими побратимами, які незважаючи на небезпеку та ворожий вогонь виконали усі поставлені завдання. Я дякую нашим героям, що вони залишилися живими і здоровими, додавши до історії нашого колективу більше бойових звитяг, — зазначив командир частини.

Військовослужбовців, які з честю виконали обов’язок та повернулися додому, з хлібом-сіллю зустрічали рідні та близькі, а також місцева громада. Також до привітань приєдналися голова районної ради та заступник голови райдержадміністрації, а вихованці творчих колективів і пісенний ансамбль подарували військовослужбовцям музичні виступи.

Залишити коментар