Кожен українець має визначитися, як він може допомогти захисникам нашої Вітчизни

Posted: 11.09.2014 by rmclviv in Благодійність
Позначки:, ,

Небайдужі закарпатці продовжують надавати посильну допомогу українському війську. Днями народний депутат України VII скликання ВР України Василь Ковач долучився до облаштування інфраструктури навчальних полів Ужгородського полігону.
Зокрема, дізнавшись від обласного військового комісара полковника Івана Васильцюна про те, що на полігоні поблизу села Оріховиця є потреба у будівельних та розхідних матеріалах, він висловив готовність надати їх у визначеній кількості.
А вже цього тижня на полігон було доставлено шифер, шиферні цвяхи, вапно, цемент, жерсть, лакофарбові матеріали орієнтовною вартістю понад 17 тисяч гривень. Допомогу було обліковано та відвантажено у складські приміщення.
Як розповів начальник полігону капітан Віталій Бережний потреба у такій допомозі назріла вже давно, адже попереду осінньо-зимовий період.
Ми звернулися по допомогу в зв’язку із тим, що кілька місяців тому під час буревію було пошкоджено покрівлі окремих навчальних приміщень. Що могли – зробили самі, однак хочемо підготуватися до холодів якнайкраще. Крім того постійно відчуваємо потребу в жерсті для виготовлення мішеней, фарби для їх покриття тощо, зазначив він.
Також офіцер розповів, що завдяки такій доброчинності військовослужбовці-закарпатці отримують не лише матеріальну, а й моральну підтримку: «відчуваючи, що суспільство разом з нами, ми отримуємо додатковий стимул твердо стояти за наш народ, за людей, які нам допомагають».
Кожен українець, який вболіває за долю своєї країни, який хоче, щоб на нашій землі знов запанував мир, має визначитися, як він може допомогти захисникам нашої Вітчизни, – зазначив Василь Ковач, який також навідався на військовий полігон та поспілкувався із військовослужбовцями. – Ми мусимо підтримувати українське військо та допомогти відновити його бойовий потенціал. Наразі роботи багато, адже залишається гострою потреба у теплій білизні для наших хлопців, техніки для перевезення особового складу та вантажів, – наголосив він.

Віталій ІВАНОВ.

Залишити коментар