Професійний інструктор на вагу золота

Posted: 26.11.2016 by rmclviv in ВАЖЛИВО!!!, Міжнародне співробітництво
Позначки:, ,

Українські десантники готуються стати кваліфікованими інструкторами миротворчих підрозділів. Підготовка відбувається в межах курсу з підготовки інструкторів миротворчих операцій багатонаціональних сил (MPSO ITC) на базі одного з військових навчальних закладів у місті Вишкові (Чеська Республіка).
До занять залучено висококваліфікованих інструкторів зі Сполученого королівства Великої Британії з багаторічним досвідом участі в миротворчих операціях в Афганістані та Іраку.
Нові знання разом з нашими військовими здобувають делегати з Вірменії, Грузії, Косового, Боснії, Мексики.
– Таке навчання є вкрай важливою складовою для нас, військовослужбовців Збройних Сил України, в контексті анонсованого переходу нашого війська на стандарти НАТО. Під час занять ми переймаємо багатий досвід іноземних інструкторів, яким є про що нам розповісти. Окрім того тут чудова матеріально-технічна база для опанування і теоретичних, і практичних занять. Наприклад, класи для віртуальної практичної стрільби зі зброї, або спеціальним чином обладнаний табір на території якого ми вчимося вірно поводити себе у тих чи інших ситуаціях.
Чимало навчального часу ми проводимо вивчаючи правила ведення військового документообігу за стандартами НАТО. Усі заходи відбуваються з використанням англійської мови, що дозволяє курсантам суттєво підвищити її рівень – розповів десантник з Львова старший лейтенант Артур Задорожний.

Ігор БОРОЗДЮК

Залишити коментар