Львівщина прощається із воїнами, які загинули під Зеленопіллям

Posted: 18.07.2014 by rmclviv in Герої не вмирають!
Позначки:, , , , ,

Сьогодні, 18 липня 2014 року, у Львові попрощалися із трьома військовослужбовцями 24-ї окремої Залізної механізованої бригади імені Данила Галицького, які загинули під Зеленопіллям на Донбасі. Їх сьогодні доставили військовим авіаційним транспортом. Це старший солдат Юрій Голуб, 1991 р.н., молодший сержант Віктор Лущик, 1979 р.н. та солдат Іван-Віталій Береза, 1991 р.н.
Відспівали загиблих у гарнізонному храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла. Поховали мужніх Залізняків на львівському меморіальному кладовищі «Личаківський цвинтар» на полі № 78 де споруджено меморіал воїнам Української Галицької армії.
Тіла ще двох військовослужбовців цієї ж механізованої бригади, які також прибули сьогодні у Львів військово-транспортним літаком, доправили до місць їхнього проживання. Похорони солдатів Богдана Цікало, 1990 р.н. з міста Кам’янка-Бузька та Володимира Поповича, 1985 р.н. із села Гряда, Жовківського району відбудуться завтра 19 липня 2014 року.
Чотирьох загиблих доставили на Львівщину автотранспортом. Це солдат Ігор Борис, 1983 р.н. з міста Дрогобича, молодший сержант Мар’ян Дишель, 1970 р.н. з міста Стебник; солдат Володимир Шпирка, 1984 р.н. з села Великосілки Кам’янка-Бузького району і солдат Тарас Мисик, 1984 р.н з міста Новояворівська. Трьох хлопців поховали сьогодні, а похорони молодшого сержанта Мар’яна Дишеля заплановані на 19 липня.
Також на 19 липня заплановане прощання ще з двома загиблими під Зеленопіллям залізняками. Старшого солдата Романа Кратко поховають у місті Радехові, а молодшого сержанта Юрія Костіва — у с. Старичі Яворівського району.

Вадим БАКАЙ.

Залишити коментар