Навчальний центр ВCП готує спеціалістів за стандартами НАТО

Posted: 20.11.2019 by rmclviv in Знаменні події, свята, Міжнародне співробітництво, Новини та події

В навчальному центрі Військової служби правопорядку, що у Львові за участі міжнародних партнерів відбулися урочистості з нагоди завершення навчання курсантами, які впродовж трьох місяців опановували курс фахової підготовки сержантського складу базового рівня та курс фахової підготовки рядового складу.У вітальному слові начальник Центру підполковник Олег Керницький акцентував увагу на тому, що майбутні правоохоронці перейшли на якісно новий рівень своєї військової кар’єри.
Під час церемонії вручення сертифікатів, за результатами навчання, командуванням Центру були вручені грамоти кращим курсантам – старшому солдату Євгену Остроуху та солдату Олексію Мартусю.
В межах заходу вітали випускників курсу «Охорона VIP осіб підвищеного рівня». Їхніми наставниками були інструктори з Литовської Республіки.
Навчання хоч і було вкрай насиченим та складним, однак всі курсанти гідно з усім впоралися. Вже сьогодні, понад вісім десятків військових правоохоронці вирушать до місць проходження своєї служби по всій Україні озброєні новими знаннями та досвідом.

Віталій ІВАНОВ, АрміяInform.

Залишити коментар