Творімо добро з Святим Миколаєм

Posted: 13.12.2019 by rmclviv in Благодійність, ВАЖЛИВО!!!, Герої не вмирають!, Новини та події

Представники 58 будинку офіцерів спільно з благодійним фондом «Сумна квітка» завітали до дітей загиблих військовослужбовців з Сокальського району та міста Червонограда, аби привітати маленьких діточок із наступаючим святом, вручити подарунки та залишити добрі спогади на цілий рік.
Чарівне дійство відбулося в червоноградському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за участі директора благодійного фонду пані Олени Круглікової, заступника директора Пустомитівської школи мистецтв Надії Дуць, дружини загиблого учасника АТО Галини Калитич, панянок Алли і Марти та начальника 58 будинку офіцерів полковника Віталія Провозіна.
До слова, він вже не перший рік перевтілюється у Святого Миколая і дарує діткам напередодні свята гарний настрій та яскраві подарунки.
Після знайомства діткам було запропоновано відповісти на запитання тематичної вікторини «Творімо добро з Святим Миколаєм».
Творчий колектив вдячний представникам Школи Українознавства імені Володимира Великого міста Ковентрі (Великобританія) за надані подарунки. Як розповіла пані Олена Круглікова діти української діаспори, цієї школи власними руками запакували подарунки для своїх українських друзів, дітей загиблих військовослужбовців.
– Натомість, наші школярі підписали листівки британським школярам з вітальними словами та святковими побажаннями, які будуть переслані до Великобританії, – додала пані Олена.
Діти розповідали віршики, танцювали, співали пісні та фотографувались з Миколаєм. А щира радість, яка світилася на обличчях, коли дівчата та хлопці отримували з рук Святого Миколая солодощі та подарунки – найкращий подарунок усім!

Віталій ІВАНОВ.

Залишити коментар