Тріо Дворських привітало військових медиків зі святами

Posted: 13.12.2019 by rmclviv in Знаменні події, свята, Новини та події, у регіоні

У Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону відбулася церемонія нагородження особового складу відомчими відзнаками, Подяками та Грамотами. За значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, сумлінне служіння Українському народові, зразкове виконання службового обов’язку, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних Сил України нагрудними знаками «За військову доблесть», «Знак пошани», «За зразкову службу», медаллю «Ветеран служби», Почесними грамотами Міністерства оборони України було відзначено офіцерів медичної служби, військовослужбовців військової служби за контрактом та працівників Збройних Сил України.
По завершенню офіційної частини з вітальними словами до трудового колективу звернувся відомий український естрадний співак і композитор. Народний артист України Павло Дворський, а потім разом зі своїми синами: солістом Чернівецької обласної філармонії Павлом і співаком В’ячеславом – подарував присутнім в залі музичне вітання.
У виконанні сімейного тріо прозвучало чимало відомих пісень, які з перших акордів збурюють найкращі струни в серці кожного українця. Були серед них і всесвітньовідомі «Стожари» та «Смерекова хата».
Насамкінець не обійшлося без традиційної світлини на згадку про чудовий вечір.

Віталій ІВАНОВ.

Залишити коментар