Благодійники закупили взуття для батальйону територіальної оборони Рівненщини на 20 000 гривень

Posted: 27.05.2014 by rmclviv in Новини та події
Позначки:, ,

Комітет сприяння підприємницької діяльності та розвитку малого і середнього бізнесу Громадської організації “Координаційна громадська рада” передав батальйону територіальної оборони Рівненської області 100 пар черевиків з високим берцем.

– Взуття відповідає встановленому у Збройних Силах України зразку форми одягу і є зручним елементом екіпірування особового складу. Наша військова частина якраз у процесі комплектування, а тому сподіваюся, що завдяки небайдужим громадянам до початку бойового злагодження військовослужбовці отримають усі види забезпечення, – зазначив командир батальйону територіальної оборони полковник Олександр Цись.

Представник благодійників розповів, що вирішили з товаришами підтримати військову частину добровольців з Рівненщини, адже знають, що зараз держава в першу чергу забезпечує військових у районах виконання завдань.

– Я попросив друзів і однодумців не стояти осторонь оборони України, і хто скільки міг – пожертвував кошти, – повідомив він. – Загалом ми зібрали понад 20 000 гривень. Керівництво Рівненського обласного військового комісаріату підказало, що варто закупити взуття, яке нам оперативно пошили на одному з підприємств у Сумській області.

Залишити коментар